Credem ca lucrurile pot fi mai bune!

Lucram neobositi pentru a imbunatati viata fiecarui client din portofoliul nostru. Intotdeauna credem ca lucrurile pot fi mai bune,in cei 10 de ani, am existat pentru ca am pus oamenii pe primul loc si am plasat clientii in centrul a tot ceea ce facem!Cine suntem?

CALYPSO MONO este o societate cu capital privat integral romanesc infiintata in anul 2013 avand ca obiect de activitate colectarea si epurarea apelor uzate.

Experienta si seriozitatea personalului (20 de angajati), precum si gama variata a utilajelor detinute (27 autospeciale) ne recomandaca integratori de solutii si ca profesionisti in realizarea serviciilor la standarde inalte de calitate.

Detinem toate avizele si autorizatiile de functionare necesare, pentru utilizarea celor mai moderne si ecologice solutii.

Avand in vedere ca ne dorim imbunatatirea continua a serviciilor oferite, investim permanent in utilaje. In acest moment parcul nostru auto numara 27 autospeciale de tip vidanja si autocuratitoare.

"Vei beneficia de servicii ireprosabile, preturi si conditii de plata avantajoase." Calypso Mono

colectarea si epurarea apelor uzate.

Dorim un parteneriat bazat pe respect si beneficii reale pentru clienti.


Suntem receptivi la nevoile clientilor nostri si facem totul cu seriozitate si profesionalism, oferind solutii concrete si preturi corecte la cerintele lor.


Ne concentram activitatea pe locul in care putem fi cel mai util clientilor nostri. Alegem serviciile cu atentie, asigurandu-ne ca oferim cea mai buna valoare si experienta.

La urma urmei ... fiecare dintre noi modeleaza caracterul acestei companii.

Suntem aici pentru a imbunatati!

Ce facem si de ce conteaza?


Vrem sa-ti facem viata mai usoara, mai fericita. Sa sfidezi incertitudini si sa privesti viitorul cu incredere.


In spatele numelui Calypso Mono, intotdeauna vei gasi parteneri de incredere ce raspundnevoilor tale, oameni prietenosi care vor avea timp pentru tine si iti vor oferi tot sprijinul lor ca tu sa te simti confortabil si increzator.

Calitatea superioara a serviciilor prestate, a determinat societatea Calypso Mono sa castige cel mai important loc, Nr.1, in lista companiilor ce au ca obiect de activitate vidanjarea ecologica, bransamentele de apa, inlocuirea canalizarilor, desfundarea, vidanjarea si curatarea canalizarilor.