Desfundare canalizare Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov si imprejurimi

Desfundare canalizare rapid si urgent in Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov si imprejurimi. Spune adio tevilor infundate, apeleaza la cei mai buni in desfundare canalizare mecanizata! Contacteaza-ne acum: 0730-072.907

Desfundare canalizare mecanizata Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov

Desfundare canalizare cu jet de presiune

Desfundare canalizari pentru persoane fizice si juridice la preturi minime. Ne deplasam rapid in orice sector din Bucuresti si in localitatile din apropiere. Canalizarile se pot curata doar cu utilaje profesionale, prin inalta presiune, iar pentru aceste lucrari aveti nevoie de utilaje speciale, mecanizate, care reduc semnificativ timpul de golire, zgomotul si mirosul neplacut, calitatea fiind mereu prioritara. Pe langa autospeciale, dispunem si de echipamente de specialitate.

Servicii desfundare canalizare cu jet de presiune, firma Bucuresti

Desfundari canalizare si tevi cu masini electrice

Serviciile de desfundare canalizare mecanizata se vor realiza cu autospeciale echipate cu furtune de inalta presiune ce ajung pana la 210 l/min si o presiune maxima de 250 bar, pentru acestea folosindu-se tambur cu furtun de 1/2 si lungime de 60 m sau furtun de 1 si lungime de 100 m. Interventiile pe care le punem la dispozitia clientilor se pot derula in regim contractual, pe o perioada de timp mai indelungata, sau pot fi prestate in regim de urgenta.

Cere oferta de pret desfundare canalizare

Iti desfundam canalizarea la cel mai mic pret!

Desfundare calalizare, cu jet de presiune, la preturi fara concurenta. Desfundam, rapid si eficient, canalizarile infundate din Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov si imprejurimi. Contacteaza-ne! Ajungem la tine rapid!

Firma specializata in servicii de desfundare canalizari, canal si tevi, in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi

Iti desfundam canalizarea la cel mai mic pret, rapid si urgent! Serviciul de urgenta este valabil 24 de ore pe zi!

Contacteaza-ne

Solutii imediate si profesionale pentru problemele de canalizare

Ai nevoie de ajutor imediat si de solutii rapide pentru deblocarea si curatarea sistemului de canalizare?

Desfundare canalizare cu rezultate garantate

Echipa noastra de experti in desfundare canalizare este aici pentru a te ajuta sa scapi rapid de problemele legate de scurgerile de apa si reziduurile acumulate in sistemul de canalizare.

Indiferent daca te confrunti cu un WC blocat, o chiuveta care nu se scurge sau o canalizare care nu functioneaz─â corect, oferim servicii profesionale de desfundare, curatare si igienizarea sistemului de canalizare. Folosim echipamente de ultima generatie pentru a identifica si elimina eficient blocajele si reziduurile care impiedica fluxul normal de apa uzata.

Suntem profesionisti calificati disponibili 24/7 pentru interventii rapide. Avem experienta in gestionarea tuturor tipurilor de sisteme de canalizare, indiferent de marimea sau complexitatea lor. De la identificarea rapida a cauzelor problemei pana la eliminarea completa a blocajelor si curatarea canalizarii, te asiguram ca lucrarile sunt efectuate in mod eficient si cu minim de perturbari pentru tine si familia ta.

Desfundare canal, retele de canalizare in Bucuresti


Ce metoda de desfundare este mai eficienta?

Eficienta metodei de desfundare a unei canalizari depinde de natura si gravitatea blocajului. Exista mai multe metode disponibile, iar alegerea celei mai eficiente depinde de circumstante precum tipul de blocare, accesibilitatea conductelor si resursele disponibile.

Echipa noastra va hotari la fata locului care metoda de desfundare este cea mai potrivita pentru rezolvarea problemei tale. Desfundare canalizare Bucuresti pret - 0730 072.907

In ce consta serviciul de desfundat canalizare mecanizata?

Serviciul de desfundat canalizare mecanizata este necesar atunci cand in sistemul de conectare la reteaua de canalizare, sau chiar pe aceasta, exista probleme si scurgerea nu se realizeaza corespunzator. Cea mai indicata metoda pentru rezolvarea problemei este oferita de procedura de desfundare canalizare mecanizata. Canalizarile se pot curata cel mai eficient cu utilaje profesionale, de inalta capacitate. Doar utilaje speciale, mecanizate, care reduc semnificativ timpul de golire, zgomotul si mirosul neplacut pot garanta calitatea necesara efectuarii acestui tip de lucrari.

Desfundarea canalizarii se realizeaza cu autospeciale echipate cu pompe de inalta presiune, astfel, operatia decurge rapid, eficient si cu cat mai putine aspecte neplacute. Tehnologia folosita de noi pentru inlaturarea depunerilor de pe retelele de canalizare este spalarea cu jet de apa sub presiune cu ajutorul capetelor speciale adaptabile - in functie de diametru, gradul de colmatare si problemele aparute pe conducte. Desfundare canalizare Bucuresti - 0730 072.907


Servicii de desfundare canalizare:

 • Desfundare canalizare Bucuresti cu inalta presiune
 • Desfundare canal
 • Desfundare retea de canalizare
 • Desfundare tevi
 • Desfundare conducte toaleta, baie, wc
 • Desfundare canalizare conducte beton
 • Desfundare conducte din fonta
 • Desfundare conducte cu radacinoase

In ce consta operatia de decolmatare a canalizarii?

Operatia de decolmatare canalizare consta in curatarea eficienta a sistemului de canalizare sau a retelelor de colectare a apei pluviale cu echipamente de mare capacitate, ducand la eliminarea problemlor legate de refulare sau de functionarea necorespunzatoare a scurgerii din acestea. Interventiile de decolmatare sau de desfundare a retelei de canalizare consta in:


 • curatarea oricarui tip de conducte, incepand de la cele de dimensiuni mai mici pana la cele mai mari dimensiuni existente:
 • curatare camine de canalizare si statii de pompare aflate la adancimi mai mari
 • curatare statii de epurare
 • curatare retele canalizare apa menajera sau retele de colectare ape pluviale

Pentru desfundarea si curatrea profesionala a tubulaturilor de canalizare se folosesec intotdeuna autoutilitare cu pompe foarte puternice si utilaje cu recirculare de apa care au capacitate mare de vaccum, debit si presiune suficient de ridicate pentru a garanta realizarea unei decolmatari rapide si eficiente. In acest proces tehnologia folosita si experienta personalului care exploateaza echipamentele sunt foarte importante pentru reudita operatiei. Beneficiaza de cele mai bune echipamente si de interventii de decolmatare canalizare!

Preturi desfundare canalizare

Cat costa desfundarea canalizarii? Pentru a putea oferi un pret estimativ, cat mai precis, va rugam sa ne furnizati cat mai multe detalii prin telefon sau e-mail. Fiecare lucrare necesita o interventie specifica, o anumita manopera si un timp de rezolvare variabil. Din acest motiv, preturile nu pot fi afisate in mod general, deoarece o desfundare cu sarpe electric sau cu jet de presiune poate dura de la cateva zeci de minute pana la cateva ore. Chiar si lucrarile care par simple la prima vedere pot fi mult mai dificil de remediat din cauza problemelor ascunse in pamant sau in pereti, care nu sunt vizibile. Desfundare canalizare Bucuresti - 0730 072.907

Suntem deseori chemati la intervenii de desfundari tevi canalizare in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 sau in localitatile din jurul Bucurestiului precum Popesti Leordeni, Magurele, Berceni, Bragadiru.

De ce este important sa ai parte de cele mai bune servicii de desfundare canalizare?

 • vizualizarea canalizarii existente
 • detectarea problemelor de pe conducta
 • gradul de colmatare - depuneri si nivelul apei
 • fisuri si defecte pe conducta
 • masurarea diametrului si lungimii retelei

Cu ce desfundam tevile de canalizare?

Pe langa autospeciale, dispunem si de echipamente tehnologice de specialitate:

 • aspirator cu mare putere de absortie de la o adancime de pana la 15m avand capacitatea maxima de vidanjare / aspirare de 10 mc
 • camere de vizionare (inspectie video canalizare) pentru toate dimensiunile de tevi
 • duze performante pentru desfundare, curatare si spalare cu dimensiuni cuprinse intre 0,5 toli pana la 1,5 toli
 • plug de curatare a canalului de orice diametru

Cum te ajutam noi sa desfunzi canalizarea?

Diagnosticam rapid si precis cauza blocarii si identificam cele mai bune solutii de remediere. Utilizam tehnici avansate pentru a elimina obstructiile si pentru a restabili fluxul normal al apelor uzate. De asemenea, oferim recomandari pentru intretinerea regulata a sistemului, astfel incat, sa poti preveni blocajele viitoare. Beneficiezi de garantia ca problema de canalizare va fi rezolvata intr-un timp scurt.

De la echipamente de ultima generatie la cunostinte de specialitate si experienta, suntem complet echipati. Fie ca este vorba de o scurgere infundata, de o conducta de canalizare deteriorata sau de o revizie completa a sistemului de canalizare, avem abilitatile si resursele necesare pentru a face treaba eficient. Dispunem de personal calificat in domeniu, cu o vasta experienta profesionala, incluzand ingineri experti in retele edilitare de alimentare si canalizare. Desfundarea canalizarii este un proces care poate fi realizat corect doar de profesionisti. Desfundare canalizare Bucuresti - 0730 072.907

Echipamente avansate utilizate la desfundat canalizare

Instrumentul cheie la desfundat canalizare este hidrojetul. Hidrojetul utilizeaza un jet puternic de apa pentru a sparge si indeparta obstructiile din conducte. Tehnica este eficienta la indepartarea depunerilor de grasimi, radacinilor de copaci si sedimentelor minerale. Utilizam camere de inspectie video pentru a evalua starea conductelor si a identifica eventualele probleme ascunse. Folosim echipamente profesinale, rapide si eficiente pentru orice problema in desfundare canal. Te poti baza pe echipa noastra ca ofera solutii profesionale pentru desfundarea tevilor. Desfundare canalizare Bucuresti - 0730 072.907