Transporturi periculoase si nepericuloase

Transportul periculos este reglementat cu scopul de a preveni accidentele si daunele cauzate oamenilor, mediului, mijloacelor de transport sau bunurilor.Expedierea trebuie efectuata numai dupa o clasificare si ambalare adecvate.

Transporturi periculoase si nepericuloase

Transporturi periculoase

Autovehicul – CISTERNA 12000L (operand sub vid ) referinra ADR SR EN 12972; PO-INSP-01 prevazuta cu presiune de calcul, presiune de incarcare hidraulica, acoperire de protectie interna, supapa siguranta, supapa respiratie, supape vacuum, sistem COV/VOC.Detinem Autorizatie de Mediu si Licenta de transport.Clasele 3.5.1.6.1.8.9 A. D.R

Transporturi periculoase

Transport marfuri periculoase

Transportul rutier al marfurilor periculoase este reglementat prin acorduri internationale, reglementari ale UE, precum si prin legislatia nationala, cu scopul de a preveni accidentele si daunele cauzate oamenilor, mijloacelor de transport, mediului sau bunurilor.Expedierea marfurilor periculoase trebuie efectuata numai dupa o clasificare si ambalare adecvata.

Cere o oferta personalizata

Avem nevoie de datele tale sa te contactam.

Oferte de pret flexibile si adaptate oricarui buget. Garantam cele mai mici preturi si va asiguram de cele mai bune servicii.