Serviciile prestate de compania Calypso Mono

Oferim gama completa de servicii din domeniul vidanjarii si nu numai. Detinem solutii tehnologice pentru tratarea si recliclarea diferitilor solventi: alcool, solventi clorinati, esteri, etheri, glycol, hidrocarburi, kerosen, nitrili, diluanti, uleiuri electroizolate, uleiuri diatermice. Tratarea solventilor, uleiurilor diatermice si uleiurilor electroizolate se poate face in timpul functionarii instalatiei sau se pot preda deseurile in vederea valorificarii / tratarii.

Servicii profesionale desfundare / vidanjare

Suntem experti in ceea ce facem, detinem utilaje si intrumente de top

Contacteaza-ne

Detinem toate avizele si autorizatiile de functionare necesare

Societatea noastra detine toate avizele și autorizatiile de functionare necesare, pentru utilizarea celor mai moderne si ecologice solutii avand inclusiv contracte cu firme specializate pentru predarea deseurilor catre valorificare energetica, acolo unde este cazul.

In portofoliul nostru de clienti se regaseste un numar important de beneficiari din sectorul retail, companii din compartimentul alimentar si de prelucrare a alimentelor, dar si din multe alte domenii. Consideram ca perseverenta si dedicarea sunt atuurile cu care am reusit sa ne inpunem pe piata de specialitate desi concurenta este acerba! Va stam la dispozitie cu promptitudine si profesionalism.