Inchiriere toalete ecologice, servicii de intretinere cabine WC

Inchiriere toalete ecologice mobile plus servicii de intretinere. Toaletele pot fi folosite atat la organizarea lucrarilor de constructii, cat si la evenimente temporare (concerte, evenimente sportive, manifestatii). Livrare din stoc, transport imediat, iar descarcarea dureaza 10 minute la locatie. WC de inchiriat pret.

Inchiriere toalete ecologice, WC-uri mobile de inchiriat pret, Bucuresti, Ilfov

Inchiriere toalete ecologice

Oferim spre inchiriere toalete ecologice mobile, cabine WC, concepute la nivelul standardelor internationale din domeniu, si asiguram toate activitatile necesare intretinerii si curatarii acestora. Reusim sa asiguram clientilor nostri mari beneficii in ceea ce priveste timpul de livrare si pretul toaletelor ecologice mobile.

Servicii intretinere toalete ecologice, cabine WC de inchiriat pret, Bucuresti, Ilfov

Intretinere toalete ecologice

Intretinerea toaletelor ecologice este efectuata de personal calificat, cu ajutorul autospecialelor noastre. Cabinele sunt livrate la amplasamentul solicitat, curate si utilate, cu accesorii si consumabile si rezervorul incarcat cu solutia specifica, aprobata de Ministerul Sanatatii si Familiei precum si de Ministerul Industriilor.

Pret inchiriere toaleta ecologica

Avem nevoie de datele tale sa te contactam.

Garantam preturi mici la inchiriere cabine WC si va asiguram de cele mai bune servicii de intretinere la toalete ecologice.

Servicii intretinere a toaletelor ecologice mobile

Pretul de inchiriere si intretinere pentru toalete ecologice poate varia in functie de serviciile incluse in pachetul de inchiriere. In general, costul de inchiriere toalete ecologice include livrarea si amplasarea acestora, precum si serviciile de intretinere, igienizare si vidanjare.

Pret inchireiere toaleta ecologica, wc de inchiriat pret

Toaletele ecologice sunt confectionate din polietilena de inalta densitate (gradul 4) cu tratament UV si adaos de stabilizatori de caldura. Prin urmare toaletele au rezistenta mecanica si de temperatura mare. Sunt rezultatul a multor ani de experienta in productia toaletelor ecologice. Sunt prevazute cu grille de aerisire ce permite circulatia aerului fara a lasa patrunderea insectelor in cabina. Datorita canelurilor speciale si greutatea redusa (78kg) toaletele sunt usor de manevrat. Usa este prevazuta cu arcuri ascunse ce asigura inchiderea automata si o incuietoare cu indicator (Liber-Ocupat) de semnalizare.

Dotari:

Vas toaleta, capac WC cu colac, suport hirtie igienica, cuier haine, conectica apa / canal.

Toalete ecologice reprezinta o alegere responsabila pentru protejarea mediului inconjurator, pot fi transportate si instalate cu usurinta oriunde este nevoie si nu sunt consumatoare de apa. Te ajuta sa faci economii, nemaifiind necesar sa investesti in fose septice sau sa te legi la reteaua de canalizare.

Toalete ecologice portabile la nivelul standardelor internationale

Toaletele ecologice portabile pot fi transportate si instalate temporar in zone fara acces la sisteme de canalizare sau de apa curenta. Se folosesc adesea in cadrul evenimentelor in aer liber, cum ar fi festivaluri, concerte sau competitii sportive, dar si in cadrul unor situatii de urgenta, cum ar fi dezastre naturale sau constructii temporare.

Toaletele ecologice portabile sunt usor de instalat si de intretinut si sunt echipate cu accesorii suplimentare, cum ar fi suporturi pentru hartie igienica sau dezinfectanti pentru maini. Sunt o alternativa mai sigura si mai igienica decat toaletele publice conventionale, deoarece reduc riscul de contaminare si raspandire a bolilor. Ofera un mediu igienic si confortabil pentru utilizatori si au un design compact care permite transportul si instalarea lor in locatii cu spatiu limitat.

Ce greutate are o toaleta ecologica?

O toaleta ecologica cantareste aproximativ 70 kg.

Cum se livreaza toaletele ecologice?

Toaletele ecologice sunt livrate deja asamblate si sunt imediat gata de utilizare.

Am nevoie de autorizatie?

Nu. Pentru mai multa siguranta, contactati autoritatea competenta, de exemplu oficiul de constructii, comuna, municipalitatea etc.